Hjem - Lions Lejre

Bankospil 2 Gange om året

Her i disse bankospil er det næsten umuligt at gå hjem uden en gevinst. Der er gevinst på 1 række, 2 rækker samt fuld plade, og ikke nok med det, så er der sidegevinster samt side side gevinster i alle spil.

Ud over Bankospillet er der Amerikansk lotteri.
Deltagerantal: ca. 150-200.

Afvikling: marts samt november

Sted: Allerslev skole Lejre

Juletræstænding i
Lejre Gl. Kommune

Lions Lejre har i årevis sørget for at der kom et juletræ i byerne Lejre, Osted samt Gevninge.

Ved juletræstændingerne er der julemand, musik samt gratis godteposer til alle børn og barnlige sjæle.

Endvidere er der tombola med fine og sjove præmier.

Juletræerne bliver tændt den første lørdag inden advent ved Dagli Brugsen i Osted og Gevninge samt ved kulturhuset Felix i Lejre

Annoncering i den Lokalavisen Lejre samt kulturkalenderen.

Sammen med andre Lions klubber i Roskildeområdet er vi med i følgende

Dyrskuet i Roskilde, Koncerter/sang/koncerter diverse steder, samt Handicaplejr i Osted for ca. 30 handicappet hvert år.

Bemærk venligst at indkomst ved disse aktiviteter IKKE bliver brugt til socialt samvær i Lions Lejre, men uddelt krone for krone til humanitære/sociale formål, alle i Lions Danmark arbejder GRATIS.

Alle omkostninger i forbindelse med socialt Club liv betaler medlemmerne selv.